2012-12-18 14:15:11
Φωτογραφία για Έγινε και αυτό. Ενέδρα ληστών σε επιβάτες του ΗΣΑΠ σε κεντρικό σταθμό!
Μια πρωτόγνωρη για ελληνικά δεδομένα ενέδρα και μαζική κλοπή από επιβάτες του Ηλεκτρικού σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής σε έναν από τους κεντρικότερους και πολυσύχναστους σταθμούς της πρωτεύουσας, στο Θησείο. Οσο και αν ακούγεται απίστευτο, μια ομάδα πέντε Αλβανών περίμενε κρατώντας μαχαίρια και λοστούς τους επιβάτες ενός συρμού και μόλις αυτοί βγήκαν από τις αποβάθρες τούς επιτέθηκαν και άρχισαν να τους αρπάζουν πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ., όλα ξεκίνησαν περίπου στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής. Το Θησείο ήταν γεμάτο κόσμο, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε τους πέντε θρασύτατους κακοποιούς να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Οπλισμένοι με μαχαίρια και λοστούς προσέγγισαν την είσοδο του σταθμού και περίμεναν τον επόμενο συρμό για να εξαπολύσουν την επίθεσή τους! Οταν το τρένο έφτασε και οι πρώτοι επιβάτες άρχισαν να βγαίνουν απ' τον σταθμό, οι πέντε δράστες έπεσαν πάνω τους με μανία και απαίτησαν να τους παραδώσουν πορτοφόλια και κινητά, γιατί αλλιώς θα τους χτυπούσαν ή θα τους μαχαίρωναν! Επικράτησαν στιγμές πανικού, με τους δράστες να αφήνουν το ένα θύμα και να πιάνουν το άλλο και τους πολίτες να προσπαθούν να βρουν τρόπο διαφυγής για να γλιτώσουν!


Ο,τι έγινε κράτησε λίγα μόνο λεπτά και όταν πια οι δράστες θεώρησαν ότι είχαν αρπάξει αρκετά κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια από τα θύματά τους άρχισαν να τρέχουν προκειμένου να χαθούν στα στενά της περιοχής, πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία που ήδη είχε ειδοποιηθεί! Τελικά οι τέσσερις κατάφεραν να ξεφύγουν, ενώ άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον πέμπτο, έναν 22χρονο νεαρό απ' την Αλβανία.

Δημοκρατία
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ