2012-12-18 14:13:11
Φωτογραφία για ΠΑΟ: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου
Τουλάχιστον 4-5 παίκτες του Παναθηναϊκού -με συμβόλαιο που τρέχει- αναμένεται να ενημερωθούν μέσα στις επόμενες μέρες ίσως και ώρες να φέρουν πρόταση στην ομάδα, προκειμένου να διαβούν την πόρτα της εξόδου από την Παιανία. Αυτό φέρεται να έχει αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος και να το ανακοίνωσε στον Χουάν Ρότσα στην έκτακτη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του στον ΣΚΑΪ. Ο Αργεντίνος υπερασπίστηκε τους παίκτες, ωστόσο ο πρόεδρος του Τριφυλλιού δείχνει αποφασισμένος να τελειώσει ορισμένους. Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουίνσι, Μπουμσόνγκ στην μαύρη λίστα.

Περισσότερο από 2,5 ώρες συζήτησαν το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Χουάν Ρότσα, με τον αντιπρόεδρο Χρήστο Παναγόπουλο, αλλά και τον τεχνικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Κώστα Ελευθεράκη να είναι παρόντες.

Πρόεδρος και προπονητής συζήτησαν τα αίτια της βαριάς ήττας και της κακής εμφάνισης της ομάδας στην Βέροια, αλλά και το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης 4-5 ποδοσφαιριστών από το ρόστερ!


Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για τη συνάντηση των δύο ανδρών έχει ως εξής: "Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) συνάντηση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη διάρκεια τoυ ραντεβού ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια και τα αίτια της βαριάς ήττας. Ο κύριος Αλαφούζος συζήτησε επίσης με τον κύριο Ρότσα ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλαφούζος ήταν έξαλλος και φέρεται διατεθειμένος να τελειώσει 4-5 παίκτες. Ο Ρότσα από την πλευρά του θέλησε να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές του, δηλώνοντας αντίθετος στην "καρατόμησή" τους από την διοίκηση, όμως ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν σήκωνε κουβέντα επί του θέματος!

Εκτός από τα ονόματα του Χριστοδουλόπουλου και του Βύντρα που ήταν τα πρώτα που ήρθαν στην επιφάνεια από χθες το βράδυ κιόλας, σε δυσμένεια φέρονται να βρισκονται και οι Σπυρόπουλος, Κουίνσι και βέβαια ο Μπουμσόνγκ με τον οποίο οι πράσινοι βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις για να λυθεί η συνεργασία τους.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την πλευρά της ΠΑΕ, αναμένεται να κληθούν οι ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών ή ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθέσεις της διοίκησης, ώστε να φέρουν πρόταση από άλλη ομάδα, για να αποχωρήσουν. Οπως γίνεται αντιληπτό, δεν μιλάμε πλέον για λύση συμβολαίων, αλλά για μεταγραφή τους σε άλλο σύλλογο με τους πράσινους να έχουν οικονομικό όφελος!
sigmalive
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ