2012-12-18 12:06:04
Φωτογραφία για Έτοιμο το Bott XR1 της Bottpower
Μπορεί να πήρε στον βελτιωτικό οίκο Bottpower δύο ολόκληρα χρόνια να ολοκληρώσει την εικονιζόμενη custom μοτοσικλέτα, αλλά, κρίνοντας από τις... φωτογραφίες, η αναμονή άξιζε.

Το Bott XR1 αποτελεί έναν έξυπνο συνδυασμό της ρετρό flat track φιλοσοφίας με τη σημερινή τεχνολογική υπεροχή των sport μοντέλων. Ο αερόψυκτος v-twin κινητήρας του προέρχεται από ένα Buell XB (πάνω στο οποίο έχει χτιστεί ολόκληρη η μοτοσικλέτα).

Την υπογραφή της Buell φέρει και το σύστημα πέδησης με τις δαγκάνες οχτώ εμβόλων (συγκεκριμένα, προέρχεται από το 1125R, ενώ το πίσω αμορτισέρ είναι της Öhlins. Επιπλέον, η εξάτμιση είναι της Torque Hammer, η μπάρα του τιμονιού από την Easton και ο πίνακας οργάνων της Motogadget. 

Εκτός, όλων των παραπάνω, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι από τις φωτογραφίες, το Bott XR1 διαθέτει και πλούσια αποθέματα carbon fiber.

Οι υπεύθυνοι της Bottpower, λοιπόν, όχι μόνο ανακοίνωσαν πως το project τους ολοκληρώθηκε, αλλά και πως σύντομα θα διαθέσουν στην αγορά το κιτ μετατροπής του Buell XB σε Bott XR1.
nooz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ