2012-12-18 12:00:14
Φωτογραφία για Φόρα τα sneaker σου από το πρωί ως το βράδυ
Ποιος είπε ότι τα sneakers είναι μόνο για περιπάτους στο δάσος ή τζόκινγκ στη γειτονιά; Από τις πιο διάσημες σταρ μέχρι τις πιο stylish παρουσίες στους δρόμους, τα παπούτσια αυτά επιλέγονται για μοντέρνες καθημερινές εμφανίσεις.

Τα sneakers με πλατφόρμα.

Classic: Τα ιδιαίτερα αυτά παπούτσια κάνουν φέτος δυναμική εμφάνιση και υπόσχονται να αναβαθμίσουν κάθε στυλ. Οι πιο συντηρητικές fashionistas συνδυάστε τα παπούτσια αυτά με ένα δερμάτινο κολάν ή ένα skinny τζην και ένα χαλαρό t-shirt στην ίδια απόχρωση με το παπούτσι. Επιλέξτε ένα δερμάτινο ή denim τζάκετ ή ακόμα και ένα κοντόμεσο σακάκι σε έντονο χρώμα για να ολοκληρώσετε την εμφανισή σας.

Εκκεντρική: Οι πιο εκκεντρικές, μη φοβηθείτε να φορέσετε το συγκεκριμένο κομμάτι με μια ψηλόμεση μονόχρωμη φούστα, ένα βαμβακερό τοπάκι και ένα loose πολύχρωμο πουλόβερ. Επενδύστε σε μια baggy τσάντα που ταιριάζει με το χαλαρό χαρακτήρα του outfit και faux bijoux για τα χέρια στις αποχρώσεις του χρυσού.


Τα φλατ sneakers.

Ρομαντική: Αφεθείτε πιο ελεύθερες στις στυλιστικές σας επιλογές αν έχετε σκοπό να φορέσετε την φλατ εκδοχή του παπουτσιού. Φορέστε τη με ρομαντικά φορέματα, με μάξι φούστες για πετύχετε μια μοντέρνα εκδοχή του boho στυλ, επιλέγοντας ένα δερμάτινο τζάκετ σε καφέ ή μπεζ απόχρωση.

Next

Rock: Για ένα πιο ροκ, καθημερινό outfit, φορέστε τα sneakers σας με ένα δερμάτινο κολάν και ένα πλεκτό φούτερ στις αποχρώσεις του μοβ, και ταιριάξτε το με το δερμάτινο τζάκετ σας.

Chic: Όσες δεν θέλετε να χάσετε την κομψότητά σας, ταιριάξτε τα sneakers σας με ένα total μαύρο ντύσιμο και επενδύστε σε ένα oversized παλτό που θα προσφέρει στην εμφάνιση σας έξτρα πόντους στυλ.

 

   

Η αναποφάσιστη: Αν δεν είστε σίγουρες για το ποιο στυλ σας ταιριάζει, φορέστε τα sneakers με μια…μίξη κομματιών. Δημιουργήστε ένα mix &match σύνολο επιλέγοντας ένα παντελόνι που φτάνει ως τους αστραγάλους και συνδυάζοντάς το με ένα τζιν πουκάμισο, που φέτος κάνει δυναμικό comeback.

Σουζάνα Κεγγίτση

 http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ