2012-12-18 11:56:13
Φωτογραφία για ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ 2000 Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Το ρεκόρ του καλύτερου ξεκινήματος από θέσπισης της Α1, που έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός της περιόδου 1999-2000 με τις 14 συνεχόμενες νίκες, προσπαθεί να καταρρίψει ο φετινός Θρύλος του Δημήτρη Καζάζη!

Η εκπληκτική ομάδα, που έχει δημιουργήσει φέτος ο Ολυμπιακός, μαγεύει τα πλήθη, είναι το απόλυτο αφεντικό και φαβορί και δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει με εμφατικό τρόπο στον θρόνο του πρωταθλητή μετά το περυσινό διάλειμμα.

Το άνετο όσο και επιβλητικό πέρασμα από την Μίκρα με 0-3 σετ επί του Ηρακλή, κατέδειξε τη διαφορά ποιότητας, που χωρίζει τους ερυθρόλευκους απ' όλους τους επίδοξους... μνηστήρες του φετινού τίτλου, με τους παίκτες του Καζάζη να πανηγυρίζουν την δέκατη συνεχόμενη νίκη τους στην Α1!

Το προηγούμενο καλύτερο σερί του Ολυμπιακού είναι τη σεζόν 1999-00 όπου είχε 14 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και την 15η αγωνιστική έχασε από τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Η... σύμπτωση είναι πως σε εκείνη την ομάδα του Πανελληνίου πασαδόρος ήταν ο σημερινός προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης και προπονητής ο Γιάννης Λάιος. Επίσης έπαιζαν στον ΠΓΣ ο Λάππας και ο Κατζ.

Στον Ολυμπιακό προπονητής ήταν ο Ζόραν Γκάετς ο οποίος δεν έβγαλε τη σεζόν καθώς οδηγήθηκε σε παραίτηση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελευταίο αγώνα του Β΄ γύρου στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Λεωφόρο, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ