2012-12-17 11:44:09
Φωτογραφία για Παραδόθηκε συγκατηγορούμενη του Λ. Λαυρεντιάδη
Ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση της Proton Bank, παραδόθηκε η κατηγορουμένη -πρώην στέλεχος της τράπεζας- σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Η γυναίκα μέλος της επιτροπής Πιστοδοτήσεων της τράπεζας την επίμαχη περίοδο, εμφανίστηκε στη δικαστική λειτουργό και αναμένεται να λάβει προθεσμία για την απολογία της.

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί και σε βάρος του Πέτρου Κυριακίδη, στενού συνεργάτη του Λ. Λαυρεντιάδη, ενώ την Παρασκευή συνελήθησαν τρία ακόμη στελέχη της Proton Bank.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας είναι πιθανόν να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος παραμένει φρουρούμενος στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σημειώνεται ότι η αρμόδια ανακρίτρια μετέβη την Παρασκευή στον «Ευαγγελισμό» για να λάβει την απολογία του κ. Λαυρεντιάδη και μετά το πέρας της, τον έκρινε προφυλακιστέο. Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί, ωστόσο οι γιατροί έκριναν πως δεν συνέτρεχαν λόγοι για την παραμονή του.

Ο κ. Λαυρεντιάδης μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί έκριναν και πάλι πως δεν συντρέχει λόγος παραμονής του εκεί, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Τελικά, το Σάββατο μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου παραμένει, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ