2012-12-17 11:46:33
Φωτογραφία για Ξεπουλάει τσάντες και παλτά η Λιάνη... Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις..
Σε διαδικτυακό κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων γυναικείων αξεσουάρ αποφάσισε να στραφεί η Δήμητρα Λιάνη προκειμένου να πάρει προσωρινή ανάσα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εκεί όπου πλέον καθένας μπορεί να αγοράσει -μεταξύ άλλων- το αγαπημένο της παλτό Gucci (αξίας 2 εκ. δραχμών) και μια τσάντα Loewe (αξίας 20.000 ευρώ). 

«Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και για αυτόν τον λόγο αναγκάζομαι να πουλήσω μέχρι και δικά μου πράγματα. Μόνο εάν πουληθούν τα σπίτια θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα μου. Όπως καταλαβαίνετε όταν παίρνεις 850 ευρώ σύνταξη δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να τα βγάλεις πέρα με τις υποχρεώσεις σου να τρέχουν και τα χρέη συνεχώς να αυξάνονται».

 Αυτή είναι η δήλωση με την οποιά η Δήμητρα Λιάνη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που την θέλει να βγάζει στο σφυρί μεγάλης αξίας αξεσουάρ, ρούχα και κοσμήματα (που της έχει κάνει δώρο ο Ανδρέας Παπανδρέου ή έχει αγοράσει η ίδια) προκειμένου να βρει τα μετρητά που χρειάζεται για να καλύψει τις καθημερινές της υποχρεώσεις
. Ανάμεσα στα προσωπικά της είδη προς πώληση που μπορεί να βρει κανείς στο διαδικτυακό κατάστημα ξεχωρίζουν μια χειροποίητη τσάντα Loewe από σπάνιο δέρμα κροκοδείλου (με αξία πάνω από 20.000 ευρώ και το ονομά της γραμμένο στην μεταλλική άκρη του φερμουάρ) και ένα παλτό Gucci που είχε αγοραστεί έναντι 2 εκ. δραχμών. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Δήμητρα Λιάνη αναφέρεται στην δύσκολη οικονομική της κατάσταση. Μια κατάσταση που έχει επιδεινωθεί από την καθίζηση της αγοράς ακινήτων που δεν της έχει επιτρέψει να πουλήσει εδώ και χρόνια τις τρεις μεζονέτες στην Εκάλη που πήρε ως αντιπαροχή μετά την πώληση της βίλας του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Κάτι που σημαίνει ότι όντως το μοναδικό της έσοδο είναι η σύνταξη των 850 ευρώ που λαμβάνει από το κράτος.

Αφιερωμένο..
 
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ