2012-12-14 22:07:34
Φωτογραφία για Με μαχαίρι ή τσεκούρι βασάνισαν και δολοφόνησαν τον 16χρονο στα Μέγαρα - Με δυσκολία η αναγνώρισή του
Τραύματα στην κοιλιά, στο θώρακα, στο λαιμό και στο πρόσωπο είχε 16χρονος που δολοφονήθηκε άγρια στα Μέγαρα. Αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί το άψυχο κορμί του άγρια δολοφονημένου παιδιού.

Τα έως τώρα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά αφού φαίνεται πως ο δολοφόνος χρησιμοποίησε είτε τσεκούρι είτε μαχαίρι και μανία ξέσπασε πάνω στον άτυχο 12χρονο. Μάλιστα ήταν τόσο άγρια χτυπημένος ο 16χρονος που ακόμα και η αναγνώριση του έγινε με δυσκολία. Μάλιστα οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως ο δράστης ήθελε να βασανίσει το παιδί πριν το σκοτώσει.

Από τις έως τώρα έρευνες δεν είναι ξεκάθαρο αν το παιδί δολοφονήθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε -δίπλα από τον καταυλισμό των τσιγγάνων στον Βλυχό των Μεγάρων-, είτε μεταφέρθηκε εκεί από το δολοφόνο.

Σύμφωνα με το newsit.gr το 16χρονο αγόρι έμενε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και θα πήγαινε στα Μέγαρα προκειμένου να κοιμηθεί στο σπίτι της θείας του.

Στην περιοχή πάντως επικρατεί ένταση και το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο μόλις έγινε γνωστή η δολοφονία και τώρα οι αρχές φοβούνται πως θα ξεσπάσει βεντέτα ανάμεσα σε οικογένειες τσιγγάνων της περιοχής
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ