2012-12-14 22:04:52
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κράτησε κλειστά τα... χαρτιά του στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή, ωστόσο έχει κάνει τις τελικές του σκέψεις για τη Νέα Σμύρνη.

Οι δοκιμές του Πορτογάλου προπονητή την Παρασκευή δεν... έβγαλαν ενδεκάδα. Όμως όπως ανακύπτει από την αίσθηση που υπάρχει στου Ρέντη και τις ενδείξεις ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Μανιάτης (σ.σ. απέκτησε προβάδισμα έναντι του Ντιακιτέ που ίσως χριστεί βασικός στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή), τα δύο στόπερ οι Μανωλάς και Κοντρέρας και αριστερό μπακ ο Χολέμπας.

Στον άξονα θα είναι οι Φέισα, Γκρέκο και πιο μπροστά τους ο Ιμπαγάσα με τον Μοντέστο να δείχνει να μην έχει τόσες πιθανότητες προκειμένου να πάρει ανάσες. Στις δύο πτέρυγες θα είναι οι Αμπντούν και Μασάντο και μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ. Υποψήφιοι για την βασική ενδεκάδα είναι και οι Φουστέρ και Μήτρογλου.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ήδη μεριμνήσει να εξηγήσει στους παίκτες του το τι περιμένει από εκείνους στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τους έχει μιλήσει για τις... παγίδες και τους κινδύνους του αγώνα και τους έχει ζητήσει να είναι απόλυτα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να έρθει καλή εμφάνιση και νίκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ