2012-12-14 22:03:57
Φωτογραφία για Εκτός δράσης για 15 μέρες ο Σχορτσανίτης
Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης υπέστη ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης και θα μείνει σε πρώτη φάση 15 μέρες εκτός προπονήσεων, πριν επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Από το νέο έτος θα μπορεί και πάλι ο Αργύρης Πεδουλάκης να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο "Big Sofo" υποβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης.

Αυτό σε πρώτη φάση σημαίνει ότι θα μείνει για αρχή 15 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης και σε δεύτερη ότι θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του λίγο πριν το τέλος του έτους.

Πάντως, ο Πεδουλάκης θα μπορεί να τον υπολογίζει πιθανότατα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, καθώς στο διάστημα που θα ακολουθήσει θα υποβάλλεται σε θεραπείες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Να υπενθυμίσουμε ότι τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης (13/12) στη Ρωσία, με αντίπαλο τη Χίμκι, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Παρασκευής δεν πήρε μέρος ούτε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ο οποίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής, παρά την ενόχληση που αισθάνθηκε στη μέση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ