2012-12-14 17:34:33
Φωτογραφία για Ποιος ψήνει Γκέκα για Ελλάδα;
Ο Φάνης Γκέκας ψάχνεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει σύλλογο. Ποιος προπονητής μεγάλης ομάδας τον πήρε τηλέφωνο για να τον "ψήσει";

Το όνομα του Φάνη Γκέκα έχει ακουστεί τελευταία για πολλές ομάδες. Περιζήτητος είναι ο Έλληνας επιθετικός από τότε που έμεινε ελεύθερος από τηΛεβάντε.

Μέχρι στη μακρινή Κίνα έχει γραφτεί ότι μπορεί να πάει ο Φάνης, αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο ίδιος θέλει να εξαντλήσει πρώτα τις πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα και μετά να κοιτάξει τις επιλογές που έχει για το εξωτερικό.

Ποιες ομάδες μπορεί να τον αποκτήσουν από την Ελλάδα; Σίγουρα ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως δεν ενδιαφέρεται. Και πώς να ενδιαφέρεται, δηλαδή, με Τζιμπούρ,Μήτρογλου και Πάντελιτς στο ρόστερ του;

Από εκεί και πέρα, έχουν ακουστεί τα ονόματα του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και εσχάτως του ΠΑΟΚ, ο οποίος φαίνεται -αν πάρει την απόφαση να κάνει κίνηση- να έχει περισσότερη οικονομική άνεση για τη συγκεκριμένη μεταγραφή από τους άλλους δύο.


Ωστόσο, η ΑΕΚ φαίνεται ότι πιστεύει στομπάσιμο Βιντιάδη και ήδη κάνει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Μάλιστα, έχει βάλει και τα ...μεγάλα μέσα για πείσει τον Φάνη να πάρει την απόφαση να ντυθεί τον Γενάρη στα κιτρινόμαυρα. Ποια είναι αυτά τα μέσα; Μα, φυσικά, ο Έβαλντ Λίνεν!

Όπως αποκαλύπτει το "Sportdog Penalty", ο Γερμανός τεχνικός έχει τηλεφωνήσει ήδη στον διεθνή φορ για να τον "ψήσει" να έρθει στην ΑΕΚ! Ο Λίνεν πιστεύει πολύ στον Γκέκα και θεωρεί ότι αν έρθει στην ομάδα θα λυθεί το πρόβλημα "γκολ" στην επίθεση.

Βεβαίως, ο Γκέκας παίρνει 400 χιλιάρικα το χρόνο. Άρα, για να έρθει στην ΑΕΚ για έξι μήνες, θέλει τουλάχιστον 200 χιλιάρικα. Πού θα τα βρει η ΑΕΚ; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Γι΄ αυτό είπαμε ότι όλα στηρίζονται στις προθέσεις του Βιντιάδη. Μπαίνει ο Βιντιάδης; Θα γίνουν μεταγραφές και η ΑΕΚ θα δώσει με διαφορετικά δεδομένα τη μάχη της για την παραμονή. Δεν μπαίνει ο Βιντιάδης; Αφήστε το καλύτερα www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ