2012-12-14 08:05:56
Φωτογραφία για Λεωφόρος σε... 2,5 μήνες
Στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου είναι ο στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να μπει η ομάδα στη Λεωφόρο, όπως ειπώθηκε στο Δ.Σ. που διεξήχθη την Πέμπτη.

Χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο πραγματοποιήθηκε το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», αφού ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είχε ένα σοβαρό ραντεβού. Εκτός από τον «Mr ΣΚΑΪ» έλειπε και ο Ρισβάς, με τον Χρήστο Παναγόπουλο να είναι ο προεδρεύων.

Την ερχόμενο Δευτέρα βέβαια θα γίνει και νέο Δ.Σ. σύμφωνα με την «Sportday», ώστε να καθοριστεί η στάση της «Συμμαχίας» στη Γενική Συνέλευση των μετόχων (θα γίνει στις 27/12 ή στις 28/12 αν δεν υπάρξει απαρτία, στον «Τάφο του Ινδού») για την ΑΜΚ, ώστε να πάει από τα 15 στα 28 εκατ. ευρώ, λόγω... πρίγκιπα.

Αυτό που τονίστηκε πάντως από τους Παναγόπουλο και Γόντικα είναι πως: «Δεν είναι σοβαρή η προσέγγιση αυτή που έγινε από την άλλη πλευρά. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνονται αυτές οι συμφωνίες μέσω συνεντεύξεων Τύπου».

Αναφορά παράλληλα έγινε και στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον Δημήτρη Γόντικα να υποστηρίζει ότι: «Εκκρεμεί η αλλαγή της τροπολογίας για να γίνουν κάποια έργα όπως η υποστήλωση στα πέταλα, για τη στατικότητα. Εκκρεμούν εργασίες και στόχος είναι να μπούμε στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ