2012-12-13 23:04:02
Φωτογραφία για Αναβλήθηκε η διαδικασία για το σχέδιο δολοφονίας στην Αγία Νάπα
Η διαδικασία απάντησης των τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση της σχεδιαζόμενης δολοφονίας επιχειρηματία στην Αγία Νάπα στις κατηγορίες, που ήταν ορισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε για... τις 28 Δεκεμβρίου αφού οι συνήγοροι υπεράσπισης ανέφεραν ότι υπάρχει πρόθεση παραδοχής κάποιων κατηγοριών.

Κατηγορούμενοι είναι οι Ελευθέριος Καρτασάκης, 44 ετών και Γεώργιος Δημητρίου 35 ετών από την Ελλάδα και ο Αλβανός Ντοριάνι Βέρο, 32 ετών. Ο τελευταίος είναι το πρόσωπο που παρουσιάστηκε ως Μόσχος Κούκος αμέσως μετά τη σύλληψή του, εξου και ανάμεσα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι και αυτή της πλαστοπροσωπίας.

Οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορίες ότι μεταξύ 6-9 Σεπτεμβρίου 2012 συνωμότησαν για να φονεύσουν επιχειρηματία στην ελεύθερη Αμμόχωστο, για κατοχή και μεταφορά δύο πιστολιών, τύπου «Glock» και «Browning» καθώς και για κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, δηλαδή 52 πλήρων φυσιγγίων πιστολιού 9 χιλιοστών.


Ο στόχος τους, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης.

Όπως είναι γνωστό, το πιστόλι «Glock» που βρέθηκε στην κατοχή των τριών κατηγορουμένων συνδέθηκε μέσω της βαλλιστικής εξέτασης με τον πενταπλό φόνο που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα στις 23 περασμένου Ιουνίου, του οποίου στόχος, όπως πιστεύει η Αστυνομία, ήταν επίσης ο Φάνος Καλοψιδιώτης.

Για τον πενταπλό φόνο έχουν κατηγορηθεί και θα προσαχθούν σε δίκη στο Κακουργιοδικείο που αρχίζει στις 6 Φεβρουαρίου 2013 οι Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, 29 ετών και Αναστάσιος Τσεχιλίδης, 42 ετών από την Ελλάδα.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ