2012-12-13 22:58:07
Φωτογραφία για ΠΑΙΖΕΙ... ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Το Σάββατο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο, ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και θέλει να «κλείσει» με νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Σε αυτά τα 14 παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την Superleague, πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής είναι οι Χοσέ Χολέμπας και Τζαμέλ Αμπντούν, πλην φυσικά του Ρόι Κάρολ που είναι τερματοφύλακας (1314’).

Η... αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού παίζει… ασταμάτητα και συγκεκριμένα, ο Χολέμπας έχει 1241 λεπτά, ενώ ο Αλγερινός 1131.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ερυθρόλευκοι στηρίζονται σε αυτούς τους δυο παίκτες και μάλιστα, έχει… πάρει πολλά από αυτούς. Ο πρώτος έχει σκοράρει 4 τέρματα, ενώ έχει βγάλει και 3 ασίστ, ενώ ο Αμπντούν έχει 3 τέρματα και 7 (!) πάσες που έχουν γίνει γκολ.

Όπως όλα δείχνουν οι Χολέμπας, Αμπντούν θα αγωνιστούν κανονικά στο ματς της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο και έπειτα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές ανάσες, αφού στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, αναμένεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάλαγα-Σαλόν 86-62
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάλαγα-Σαλόν 86-62
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ