2012-12-13 16:01:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης απευθύνεται προς το δήμαρχο Σερρών
Ξέρετε την παροιμία όλα τα είχε η Mαριωρη ο φερετζές της έλειπε; Χαρούμενος ο δήμαρχος Σερρών μετά από το κλείσιμο της οδού Δορυλαίου για να γίνει... πιστά skateboard!

Καλή σκέψη δεν λέω αλλά όχι και να κλείνεις δρόμους  αυτή την στιγμή στη Σέρρες έχουμε 3 στρατόπεδα άδεια ως πάρκα ,την παλιά δημοτική αγορά που κατεδαφιστικέ και έγινε πάρκο, την πλατεία ελευθερίας ,την κοιλάδα αγίων Αναργύρων, το ηρώων και το αυτοκινητοδρόμιο που έχει εκατοντάδες στρέμματα με γήπεδα μπάσκετ ποδοσφαίρου!

Δεν φτάνουν αυτά κύριε δήμαρχε τω Σερρών να κάνεις εκεί την πιστά skateboard για τα παιδιά? Μέσα στην πολη που έχει γίνει ένα χάος πρέπει να γίνει; Έχετε κάνει 500 πεζοδρομήσεις –διαπλάτυνση των πεζοδρομιών-μονοδρομήσεις και γίνετε ένα μπάχαλο.

Πρώτα κάνε μελέτες και μετά ξεκίνα να κάνεις δουλειές.. από τότε που βγήκατε το μόνο που βλέπουμε στην πολη μας είναι ένα χάος και παρκα!

Δήμαρχος της ξάπλας και των παρκων;….κανε αυτά που πρέπει και άσε τα πάρκα!! Οι δρόμοι είναι μέσα στις τρύπες, δεν υπάρχει πάρκινγκ για αυτοκίνητα-μηχανάκια-ποδήλατα, δεν υπάρχουν ποδηλατοδρομοι τα πάρκα μας μάραναν ………ΕΛΕΟΣ

Να ξέρετε στις επόμενες εκλογές ότι τα παιδιά που κάνουν σκειτ δεν ψηφίζουν Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ