2012-12-13 15:57:23
Φωτογραφία για Πανελλήνιο  Άρμα Πολιτών: «Απαιτούμε διαφάνεια και εξηγήσεις από όλους»
από το Γραφείο Τύπου

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Σωτήρης Σ. Στανωτάς μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε την ακόλουθη δήλωση Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών ως συνεργαζόμενο σε ισότιμη βάση, θεωρεί ότι οι εσωκομματικές εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες επηρεάζουν την ενότητα και την αποτελεσματικότητα του Δημοκρατικού Κοινωνικού Πατριωτικού χώρου. Παράλληλα μια σειρά «αποκαλύψεις» δημιουργούν απαίτηση διαφάνειας, παροχής εξηγήσεων και αποκατάστασης την αλήθειας σε όλα τα επίπεδα και από ΟΛΟΥΣ. Έτσι μόνον είναι δυνατόν να επικρατήσουν οι πολιτικοί όροι και οι στόχοι πού ενέκρινε σημαντικό τμήμα του Ελληνικού Λαού στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις.

Οι ιδρυτικές διακηρύξεις των δύο Κομμάτων και τα 14 σημεία της συμφωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών συγκροτούν την πολιτική φυσιογνωμία της προσπάθειας διάσωσης της χώρας και τίποτε άλλο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά και το Άρμα Πολιτών εκφράζουν πολυτασικότητα πολυσυλλεκτικότητα και πατριωτική συλλογικότητα πάνω και έξω από κομματικές ταμπέλλες και ΔΕΝ ανήκουν σε κανέναν , παρά μόνο στους ¨Έλληνες Πολίτες που πιστεύουν στην ανάγκη της Λαϊκής Ενότητας προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι κατακτητές και οι συνεργάτες τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ