2012-12-12 11:06:04
Φωτογραφία για Ένα ξενοδοχείο στο βάθος ενός τεράστιου λάκκου
Πριν από μερικά χρόνια, η βρετανική τεχνική εταιρεία Atkins πρότεινε ένα πολυδάπανο σχέδιο για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που θα βρίσκεται στο βάθος ενός ...τεράστιου λάκκου, κοντά στο βουνό Tianmashan στην Σαγκάη.

Η κατασκευή του κτιρίου των 19 ορόφων και των 380 δωματίων τελικά ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενώ αρχικά αναμένονταν να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2009 τελικά οι εργασίες για την κατασκευή του ξεκίνησαν μόλις φέτος, τον Μάρτιο του 2012, οπότε η τελική ημερομηνία ολοκλήρωσης των εργασιών πήρε παράταση για τα τέλη του 2014.

Δίπλα στο ξενοδοχείο Shimao Intercontinental (όπως θα είναι το όνομα του) θα κατασκευαστούν μια βυθισμένη τεχνητή λίμνη, ένας τεχνητός καταρράκτης, τεχνητή βλάστηση, αθλητικές εγκαταστάσεις και ένα ενυδρείο 10 μέτρων. Οι επισκέπτες του πρωτοποριακού ξενοδοχείου θα μπορούν να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως αναρρίχηση αλλά και bungee jumping από την κορυφή του λάκκου.

Ολόκληρο το ξενοδοχείο θα καλυφθεί με πράσινη στέγη, ενώ το κτίριο θα χρησιμοποιεί γεωθερμική ενέργεια για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και θέρμανσης.

Η εταιρεία Shanghai Shimao Property Group έχει μέχρι σήμερα επενδύσει 555 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του και όταν τελικά ολοκληρωθεί τα δωμάτια του αναμένεται να ξεκινούν από 320 δολάρια την νύχτα.

lefteria.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ