2012-12-12 11:02:07
Φωτογραφία για «ΤΕΛΙΚΟΣ» ΚΑΙ... ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «16» ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Τον πιο σημαντικό αγώνα της στο Next Gen Series δίνει σήμερα (19.00, ΝS2) η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αθλέτικ Μπιλμπάο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα δώσει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης, καθώς με άλλο αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι θα αποκλειστούν.

Για το παιχνίδι των Νέων του Θρύλου υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και κάλεσμα από την ομάδα στον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθεια των ερυθρόλευκων που έχουν κάνει εξαιρετική παρουσία στην παρθενική τους συμμετοχή στη διοργάνωση και έφτασαν να παίζουν σε ένα παιχνίδι την πρόκριση.

Μάλιστα, αν ο Ολυμπιακός νικήσει απόψε τους Βάσκους θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, κάτι που σημαίνει ότι θα κληρωθεί με τις δεύτερες ή τρίτες ομάδες των ομίλων σε μονό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρόκριση στους «8»!

Με το σημερινό παιχνίδι να εκκρεμεί, η βαθμολογία του ομίλου είναι: Άρσεναλ και Μαρσέιγ 8, Μπιλμπάο 7, Ολυμπιακός 6.

Ο Μπερντ Στορκ θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Χουτεσιώτης, Βλάχος, Δημακάκος, καραγκούνης, Παπασάββας, Σούκιας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Γκίνο, Βουτσιώτης, Λύρας, Παιδάκης, Ιωαννίδης, Βέργος, Βούρος, Δ. Σιώπης, Πασαλίδης, Γκούτσιος.

Τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι κοστίζουν 5 ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ