2012-12-12 09:03:29
Φωτογραφία για ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετά τον Χοσέ Χολέμπας, που θα κληθεί από την ερυθρόλευκη διοίκηση να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Με τον Αλγερινό επιθετικό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της εβδομάδας να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Χθες το απόγευμα ο «τρομοκράτης» άργησε πάνω από μία ώρα να πάει στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και αυτό κίνησε την περιέργεια των συμπαικτών του, οι οποίοι τον ρωτούσαν εάν υπάρχουν ευχάριστα για το μέλλον του.

Ο Αλγερινός επιθετικός δεν θέλησε να πει τίποτα, όμως – σύμφωνα με τον «Γαύρο» - είχε νέα επαφή με τους ιθύνοντες του συλλόγου και προκύπτουν θετικά μηνύματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αφορά συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι τριετές κλειστό).

Επίσης, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι τα βρήκε και στο οικονομικό με τον Τζιμπούρ, όχι όμως με το 1,8 εκατ. που έχει ζητήσει και κρίνεται εκτός ελληνικής πραγματικότητας πλέον.

Ο «Τρομοκράτης» κάνει τα πάντα φέτος στον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούν διακαώς τη συνέχιση της συνεργασίας τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ