2012-12-11 17:11:02
Φωτογραφία για Χειροπέδες στον δράστη που εξαπάτησε 77χρονη στην Φαρκαδόνα Τρικάλων
Στα ίχνη και του συνεργού του βρίσκονται οι Αστυνομικοί. Απέδωσε καρπούς η εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στα Τρίκαλα και ήδη έχει συλληφθεί ο ένας δράστης από τους δύο, που όπως χθες είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr είχαν εξαπατήσει μία 77χρονη από την Φαρκαδόνα και την έπεισαν να τους δώσει 6.500 ευρώ.

Μόλις η ηλικιωμένη γυναίκα, ενημέρωσε το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας για την περιπέτειά της, σήμανε συναγερμός και αμέσως σχεδιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση με μπλόκα στις εισόδους και στις εξόδους του Νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr οι Αστυνομικοί με μεθοδικότητα και αξιοποιώντας πληροφορίες, κατάφεραν αργά χθες το βράδυ να εντοπίσουν και άντρες της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, να φορέσουν χειροπέδες σε έναν 43χρονο Τρικαλινό και να τον μεταφέρουν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και από εκεί σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων εξετάζουν την τυχόν εμπλοκή του δράστη και σε άλλες παράνομες πράξεις ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον συνεργό του και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ