2012-12-11 17:02:37
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Αγωνία για Άντιτς
Ο Πέρο Άντιτς ήταν ο μόνος που δεν γυμνάστηκε με βάρη σήμερα (11/12), καθώς ακόμη δεν αισθάνεται καλά, μετά την αγκωνιά που δέχτηκε στο πρόσωπο από τον Νταμίρ Λάτοβιτς, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΑΓΟΡ, στο Ρέθυμνο.

Μετά την ανάδειξη της ομάδας του Ολυμπιακού ως κορυφαίας του 2012 από τον (ΠΣΑΤ), οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν το πρωί στο ΣΕΦ, όπου υποβλήθηκαν στις καθιερωμένες τέτοια εποχή κάθε χρόνο αιματολογικές εξετάσεις.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν επίσης βάρη και στις 19:00 θα κάνουν την πρώτη προπόνησή τους ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (14/12, 21:00) με την Αρμάνι Μιλάνο, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.

Ο Πέρο Άντιτς ήταν ο μόνος που δεν γυμνάστηκε με βάρη, καθώς ακόμη δεν αισθάνεται καλά, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΑΓΟΡ, στο Ρέθυμνο.

Στο σέντερ από τα Σκόπια είχε τοποθετηθεί άμεσα ράμμα στο δεξί βλέφαρο. Αν και αναμενόταν να δώσει κανονικά το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση, μετά το χθεσινό ρεπό, ο Άντιτς αισθάνθηκε πόνο στο κεφάλι σε προσπάθειά του για χαλαρό τρέξιμο και δύσκολα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το ομαδικο πρόγραμμα σήμερα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ