2012-12-11 17:04:03
Φωτογραφία για futnet.com.br : ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το 2-2 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, χάλασε κάπως την εικόνα του Ολυμπιακού, στο εξωτερικό, που πάντως εξακολουθεί να χαίρει εκτίμησης από πολλούς που ασχολούνται με το ελληνικό πρωτάθλημα, δείχνοντας πως παρακολουθούν το φετινό και θεωρούν πως ο νταμπλούχος Ελλάδας παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει πολλά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "futnet.com.br", κάνει αναφορά στα... κατορθώματα του Ολυμπιακού, αλλά και στο ντεφορμάρισμα των τελευταίων εβδομάδων.

«Κάθε αγωνιστική που περνά ο Ολυμπιακός αυξάνει τη διαφορά από τους αντιπάλους του. Μετά τη 14η ημέρα, η ελληνική ομάδα άνοιξε κι άλλο τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Λεβαδειακό», αναφέρεται χαρακτηριστικά και συνεχίζει Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

«Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί εκπληκτικό πρωτάθλημα. Αήττητος έως τώρα, με 38 πόντους σε 14 αγώνες, έχει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Έχει σκοράρει 33 γκολ, το παθητικό του είναι 9 (έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια), ενώ διαθέτει επίσης τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Αλγερινό επιθετικό, που έχει 11 τέρματα έως τώρα.


Παρά τους εντυπωσιακούς αριθμούς, η ομάδα είναι ντεφορμέ με τις δύο ισοπαλίες στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Το επόμενο παιχνίδι είναι ενάντια στον Πανιώνιο - έκτος στον βαθμολογικό πίνακα - και έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως δεν έχει πέσει η απόδοσή του, πως τα προηγούμενα άτυχα αποτελέσματα ήταν τυχαία, όπως επίσης πως τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λάθος αρχή...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λάθος αρχή...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ