2012-12-11 15:54:06
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ : ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χιλής αποτελεί εδώ και λίγο καιρό ο Κλαούντιο Μπόργκι, με τον αντικαταστάτη του να είναι ο Χόρχε Σαμπάολι.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος συμπεριλαμβανόταν στις αποστολές του πρώτου, δεν γνωρίζει αν θα γίνεται το ίδιο με τον Σαμπάολι, αλλά σε δηλώσεις του ξεκαθαρίζει πως όποια και να είναι η απόφαση του νέου προπονητή, αυτός θα τη δεχτεί.

«Δεν δέχτηκα κάποιο τηλεφώνημα, αλλά είμαι ήρεμος γιατί έρχεται με νέες ιδέες και πλάνο. Ελπίζουμε πως ό,τι και να συμβεί, θα μας οδηγήσει στον σωστό δρόμο», ήταν τα πρώτα λόγια του Κοντρέρας για τον Σαμπάολι στο "Radio Cooperativa", για να συνεχίσει σχετικά με τις πιθανές κλήσεις του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Χιλής.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

«Είναι διαφορετικός από τον προκάτοχό του τον Κλαούντιο (Μπόργκι). Με αυτόν είχα σίγουρη τη θέση μου στην Εθνική, αλλά σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν βλέπω τον εαυτό μου εκτός κλήσεων, θέλω να συνεχίσω να παίζω και ίσως να έχω την ευκαιρία. Αν, όμως, ο προπονητής δεν με συμπεριλάβει, θα πρέπει να δεχτώ την απόφασή του και να στηρίξω την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ