2012-12-11 12:53:49
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η διοικητική απραξία
Η ανάγκη σχηματισμού διοίκησης Πρωτοδικείου είναι επιτακτική, όμως μέχρι στιγμής όλες οι επαφές των μελών του ΔΣ της ΚΜΑ έχουν πέσει στο κενό, καθώς εισπράττουν συνεχώς αρνητικές απαντήσεις. 

Η ΠΑΕ Αρης, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θυμίζει ακυβέρνητο καράβι ή να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο κι αν ο φορέας δεν μπορεί να βρει λύση άμεσα, θα πρέπει να ορίσει ημερομηνία διεξαγωγής γενικής συνέλευσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τον αντίκτυπο που είναι λογικό να έχει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα η συγκεκριμένη κατάσταση, στις 11 Ιανουαρίου εκδικάζεται το αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Οπως ξεκαθάρισε, μάλιστα, και η επιτροπή των νομικών που χειρίζεται την υπόθεση, στο δικαστήριο θα πρέπει να παρουσιαστεί διοίκηση Πρωτοδικείου.

Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων

Η Κοινωνία Μελών Αρη συνεχίζει, σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση, τη συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων, τα οποία και θα διατεθούν σε άπορους συνανθρώπους μας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Η ΚΜΑ ενημερώνει ότι και φέτος, εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων, συγκεντρώνει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου τρόφιμα και ρούχα στα γραφεία του φορέα (Παπαναστασίου 154, γήπεδο Κλ. Βικελίδης).

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ