2012-12-11 12:55:02
Φωτογραφία για Χατζημαρκάκης: Δεν φτάνουν τα χρήματα της δόσης
Τα χρήματα της δόσης δεν θα πέσουν στην ελληνική αγορά, αλλά θα επιστρέψουν άμεσα στην Ολλανδία και τη Γερμανία, τόνισε ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής του κόμματος των Γερμανών Ελευθέρων Δημοκρατών Γιώργος Χατζημαρκάκης καλούμενος να σχολιάσει τις τελευταίες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις της χώρας.

«Η εικόνα της Ελλάδας», τόνισε ο κ. Χατζημαρκάκης είναι διαφορετική, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον κύριο Στουρνάρα, που λίγο τεχνοκράτης, λίγο πολιτικός, έχει καταφέρει να τον βλέπουν θετικά οι ξένοι ηγέτες. Τα χρήματα της δόσης δεν μας αξίζουν, δεν θα φθάσουν στους ίδιους τους Έλληνες, δεν θα πέσουν στην αγορά, αλλά θα γυρίσουν άμεσα στην Ολλανδία και στην Γερμανία. Ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι ένα μεγάλο καινούριο κούρεμα τότε και μόνο η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους θα είναι δυνατή», επεσήμανε λίγο πιο κάτω.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζημαρκάκης σχολιάζοντας τα ποσοστά της φτώχειας που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα είπε: «Το δυο πέμπτα της κοινωνίας βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν οποιοδήποτε εισόδημα και αυτός είναι ένας αριθμός χωρίς προηγούμενο στην ΕΕ».

sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Έκλεισε» Μητρόπουλο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Έκλεισε» Μητρόπουλο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ