2023-08-15 20:58:13
Φωτογραφία για Θανάσης Λύρος: : Ας γίνει το Πάσχα του καλοκαιριού το δικό μας Πάσχα από την απραξία στην ανάπτυξη του Δήμου μας.
Την Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ή αλλοιώς "το Πάσχα του καλοκαιριού", τίμησε ο συνδυασμός "Ανάπτυξη για όλους", Χθες, παραμονή της Εορτής, αντιπροσωπεία του συνδυασμού με επι κεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρο, παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αιτωλικού, ενώ αμέσως μετά συνόδευσαν την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας στους δρόμους της πόλεως.

Εν συνεχεία, επισκέφθηκε την έκθεση Ζωγραφικής - Χαρακτικής των εικαστικών τμημάτων του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό", καθώς και έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο "Click στη Natura".

Η βραδυά συνεχίστηκε με επαφές με πολίτες του Αιτωλικού, στους οποίους μοιράστηκε το φυλλάδιο με τις θέσεις του συνδυασμού.

Σήμερα, ανήμερα της Εορτής, πολυπληθής αντιπροσωπεία υποψηφίων Συμβούλων του συνδυασμού παρακολούθησε την Θ. Λειτουργία στον ίδιο Ναό.


Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο κ. Θανάσης Λύρος ευχήθηκε:

"Στις δύσκολες στιγμές της ζωής ας στρέψουμε το βλέμμα μας στην Μεγάλη Μάνα μας, την Παναγιά, κι ας γίνει πηγή δύναμης και αισιοδοξίας", ενώ αναφερόμενος στο νόημα της σημερινής Εορτής πρόσθεσε: "Ας γίνει το "Πάσχα του καλοκαιριού" το δικό μας "Πάσχα" από την απραξία στην ανάπτυξη του Δήμου μας."

Ακολούθως, ο κ. Θανάσης Λύρος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συναντήθηκαν με κατοίκους της πόλης του Αιτωλικού τους οποίους άκουσαν με προσοχή να εκθέτουν τα πολυποίκιλα προβλήματά τους ενώ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εποικοδομητικές απόψεις.

Εκ του Γραφείου Τύπου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ