2012-12-06 13:27:23
Φωτογραφία για Θέλει Καστίγιο η Εσπανιόλ
Ο Νέρι Καστίγιο είναι μέσα στους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της Εσπανιόλ για τον Γενάρη, σύμφωνα με τον νέο προπονητή της ομάδας Χαβιέρ Αγκίρε.

Μπορεί η καριέρα του Νέρι Καστίγιο να έχει πάρει την κάτω βόλτα, το όνομα του ωστόσο παραμένει ελκυστικό για ορισμένους προπονητές που ψάχνουν μία, σχετικά, φθηνή και αξιόπιστη λύση στα άκρα της επίθεσης.

Έτσι σύμφωνα με την Mundo Deportivo ο 28χρονος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Εσπανιόλ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο νέος προπονητής της ισπανικής ομάδας, Χαβιέρ Αγκίρε, ο οποίος έκανε ντεμπούτο την Κυριακή στην ισοπαλία της Εσπανιόλ με την Γρανάδα (0-0 εκτός).

"Με μένα ο Νέρι συμπεριφερόταν σαν επαγγελματίας. Αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει ελεύθερα και να μην τον πιέζεις. Σήμερα, βέβαια, είναι ξεκάθαρο πως έχει στο μυαλό του την οικογένεια του. Πιστεύω όμως πως μπορεί να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο ακόμα και τώρα", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Εσπανιόλ.

Βέβαια το κασέ του Νέρι μόνο χαμηλό δεν είναι, καθώς στην Πατσούκα έχει συμβόλαιο που αγγίζει τις 700.000 ευρώ.

Τέλος να θυμίσουμε πως οι δυο τους συναντήθηκαν στην Εθνική ομάδα του Μεξικό, με τον Καστίγιο να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ