2012-12-06 13:23:37
Φωτογραφία για Λήξη συναγερμού για Μέσι-Χάνει μόνο το ματς της Κυριακής
Μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο Μέσι, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς και θα τον κρατήσει μόνο μερικά 24ωρα έξω από τα γήπεδα.

Ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε στο 86ο λεπτό του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που ανησύχησε τους Καταλανούς.

Ευτυχώς η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο Αργεντινός έχει απλά μία κάκωση στο αριστερό γόνατο και είναι αμφίβολος μόνο για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Μπέτις για την Πριμέρα Ντιβιιόν.

Το "Καμπ Νόου" μπορεί να πάγωσε στο 86' του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα, όταν είδε τον Μέσι ξαπλωμένο στο χορτάρι μετά από μία επιθετική του προσπάθεια, όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αμέσως μετά ο Αργεντινός καθησύχασαν τους πάντες.

Το επίσημο ανακοινωθέν που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα λέει τα εξής:

"Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Μέσι απόψε, επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης έχει έναν μώλωπα στην εξωτερική πλευρά του αριστερού γόνατου. Η συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι της Κυριακής θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του".

Ο Μέσι μπορεί να εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο πάνω στο φορείο, όμως ο Θουμπιθαρέτα, έχοντας μιλήσει με τους γιατρούς της ομάδας, φρόντισε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο "Καμπ Νόου" ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Ο Μέσι έφυγε από τα αποδυτήρια κατ ευθείαν για την κλινική στην οποία υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ο Λέο είχε περάσει ως αλλαγή στο 58ο λεπτό στη θέση του Ραφίνια, στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει ή ακόμα και να ξεπεράσει το ρεκόρ του Μίλερ. Στην τελευταία του επιθετική προσπάθεια ξεπέρασε την έξοδο του τερματοφύλακα Αρτούρ, έφυγε πολύ πλάγια και προσπάθησε να πλασάρει, όμως αμέσως μετά, έπεσε στο έδαφος προκαλώντας την ανησυχία σε συμπαίκτες και φιλάθλους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ