2012-12-06 12:52:03
Φωτογραφία για Συγκεκριμένα πρόσωπα και συμφέροντα καταγγέλλει για τη μαφιόζικη επίθεση
Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο διευθυντής λιμενικών υπηρεσιών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Μ.Φραγκάκης, καταγγέλλοντας συμφέροντα που θίγονται σε σχέση με τη διάνοιξη της οδού Σεφέρη... αλλά και από καταπατήσεις στα Λινοπεράματα.

Με…τρομοκρατικές ενέργειες προσπαθούν κάποιοι να φοβίσουν το Διευθυντή Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του ΟΛΗ Μανόλη Φραγκάκη που πληρώνει για τη στάση του σε διάφορα θέματα που αφορούν το λιμάνι και όχι μόνο. Χθες το πρωί βρήκε το αυτοκίνητό του με σκασμένα λάστιχα και…"λουσμένο" με κόκκινη μπογιά και μια φράση: "Πρόσεχε"!

Η … μαφιόζικη αυτή προειδοποίηση προκάλεσε έντονη ανησυχία στους εργαζόμενους στο λιμάνι, ενώ ήδη έχουν επιληφθεί της υπόθεσης η Ασφάλεια και η δικαιοσύνη στην οποία κατέθεσε μήνυση κατ’αγνώστων!

"Προσπαθούν κάποιοι να με τρομοκρατήσουν , αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα! Νομίζουν ότι θα με εμποδίσουν να κάνω τη δουλειά μου και αυτό που λέει η συνείδησή μου" είπε ο κ.Φραγκάκης, που θεωρεί ότι αυτές οι ενέργειες - γιατί έχει δεχτεί κι άλλες απειλές! - έχουν σχέση με την αντίδρασή του στην περίπτωση της διάνοιξης της οδού Σεφέρη και με τις καταπατήσεις στα Λινοπεράματα.


"Εγώ δεν έχω με κανένα τίποτα. Δεν έχω πειράξει άνθρωπο. Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι αντέδρασα στις παρανομίες για την οδό Σεφέρη και τις καταπατήσεις στα Λινοπεράματα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!" λέει ο κ.Φραγκάκης επισημαίνοντας ότι και τις προηγούμενες ημέρες είχε δεχτεί φραστική και όχι μόνο επίθεση καθώς και απειλές από συγκεκριμένο παράγοντα της Αλικαρνασού τον οποίο και κατονόμασε στη Δικαιοσύνη.

"Έχω καταθέσει μήνυση γιατί απειλήθηκε η ζωή μου. Και τώρα έχουμε αυτό" τόνισε ο κ.Φραγκάκης που πήγε χθες και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων ενώ αναφέρεται και στις υποθέσεις τις οποίες χειρίστηκε.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ