2012-12-06 12:48:02
Φωτογραφία για Βάφονται «γαλάζια» και τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας
Στην τελική ευθεία μπαίνει το σκληρό «πόκερ» που παίζεται τις τελευταίες εβδομάδες για την πλήρωση των κενών θέσεων διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και ...την αλλαγή σε άλλα όπως για παράδειγμα στη Λάρισα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, η διακομματική επιτροπή που θα ορίσει τα πρόσωπα αναμένεται εντός της εβδομάδας να πάρει αποφάσεις για τις κενές θέσεις στα νοσοκομεία της Καρδίτσας, της Λαμίας και του Καρπενησίου.

Ταυτόχρονα, ή λίγο αργότερα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αλλαγές που ανάλογα με το ποιο κόμμα θα «πάρει» τον εκάστοτε νομό, θα επιφέρουν διαφοροποιήσεις και στη Λάρισα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι και τα δύο νοσοκομεία της πόλης, Πανεπιστημιακό και Γενικό να βαφτούν… «γαλάζια». Εάν αυτό επιβεβαιωθεί τότε είναι βέβαιο πως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θανάσης Μητσιός θα αναλάβει τη διοίκηση των διασυνδεόμενων νοσοκομείων με αναπληρωτή διοικητή έναν εκ των πολιτευτών κ.κ. Χρήστο Καλομπάτσιο και Μαίρη Καμηλαράκη.


Σ’ αυτό το ενδεχόμενο θεωρείται βέβαιη η μετακίνηση του Κώστα Καραμπάτσα στο Νοσοκομείο του Βόλου, αν και αυτή η σκέψη προκαλεί ήδη αντιδράσεις ακόμη και σε υγειονομικούς κύκλους, αφού ο κ. Καραμπάτσας θεωρείται επιτυχημένος στο έργο που έχει επιτελέσει στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Σε ότι αφορά τις σφαίρες επιρροών των άλλων θεσσαλικών νοσοκομείων, στα Τρίκαλα αναμένεται στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και στην Καρδίτσα, στη θέση του Λαρισαίου – ΔΥΠΕάρχη πλέον – Λάζαρου Μακρή, κάποιος από τη Νέα Δημοκρατία.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ