2012-12-06 12:50:02
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός έχει πάρει μαθηματικά την πρόκριση στο Top-16 και πλέον "κυνηγάει" την πρωτιά του ομίλου, κάτι που πριν από λίγες αγωνιστικές έμοιαζε με... τρελό σενάριο.

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι έχουν καλές πιθανότητες να προσπεράσουν τη Ζαλγκίρις, από τη στιγμή που οι Λιθουανοί έχουν δυσκολότερο πρόγραμμα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά η ομάδα του Χουάν Πλάθα υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, λοιπόν, θέλουν δύο "καθαρές" νίκες κόντρα στην Τσεντεβίτα (απόψε) και το Μιλάνο στην τελευταία αγωνιστική και περιμένουν ένα "στραβοπάτημα" της Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί αύριο παίζουν με το Μιλάνο εκτός και στην τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Εφές στο Κάουνας.


Αν η Ζαλγκίρις χάσει ένα από τα δύο παιχνίδια και ο Ολυμπιακός δεν κάνει άλλη ήττα, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης τερματίζουν πρώτοι. Σε περίπτωση ήττας, όμως, του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και τη δεύτερη θέση από την Εφές. Οι Τούρκοι έχουν έναν βαθμό λιγότερο αλλά και αυτοί υπερτερούν στην ισοβαθμία του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Μαχμουτί παίζει αύριο με την Κάχα Λαμποράλ εντός και την τελευταία αγωνιστική στο Κάουνας.

Η πρώτη θέση είναι θέμα... γοήτρου για τον Ολυμπιακό, που ως πρωταθλητής Ευρώπης θέλει να τερματίσει στην κορυφή και να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή του Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

1. Ζαλγκίρις 6-2 14

2. Ολυμπιακός 6-2 14

3. Εφές 5-3 12

4. Μιλάνο 3-5 11

5. Κάχα Λαμποράλ 2-6 10

6. Τσεντεβίτα 2-6 10

Το πρόγραμμα (9η αγωνιστική)

Απόψε (7:30 μ.μ.) Τσεντεβίτα - Ολυμπιακός

Αύριο (8 μ.μ.) Εφές - Κάχα Λαμποράλ

Αύριο (9:45 μ.μ.) Μιλάνο - Ζαλγκίρις

Τελευταία αγωνιστική

Κάχα Λαμποράλ - Τσεντεβίτα

Ζαλγκίρις - Εφές

Ολυμπιακός - Μιλάνο
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ