2012-12-05 23:50:11
Φωτογραφία για Miranda Kerr: «Κάνω πριβέ στριπτίζ στον άντρα μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «The Late Late Show» βρέθηκε η Miranda Kerr η οποία μίλησε στον Craig Ferguson για τον σύζυγό της, Orlando Bloom, ενώ αποκάλυψε τα «μυστικά» της για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Ο διάσημος «άγγελος» της Victoria’s Secret είπε ότι ακολουθεί πάντα τις συμβουλές της γιαγιάς της η οποία της είχε πει ότι οι άντρες είναι οπτικοί τύποι και για να τους «κρατήσει» θα πρέπει να βάζει λίγο μέικ απ και όμορφα εσώρουχα κάθε ημέρα.

«Η γιαγιά μου μου έλεγε: οι άνδρες είναι οπτικοί τύποι κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Κάθε μέρα να φροντίζεις το μακιγιάζ σου και να φοράς ωραία εσώρουχα. Έτσι θα κρατήσεις τον άντρα σου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, η Miranda, η οποία είναι παντρεμένη από το 2010 με τον διάσημο ηθοποιό, είπε ότι δεν έχει κανένα άγχος όταν περπατάει στην πασαρέλα με εσώρουχα, ενώ αποκάλυψε ότι κάνει συχνά πριβέ στριπτίζ στον άντρα της όταν είναι μόνοι στο σπίτι Μετά από αυτήν την δήλωση ο παρουσιαστής είπε θριαμβευτικά: «Η Miranda Kerr είναι πιο φοβερή γυναίκα στην Αμερική».

Δείτε το video
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ