2012-12-05 23:43:07
Φωτογραφία για Ιαπωνικό ναυτικό εδωσε στην δημοσιοτητα την πρώτη φωτογραφία του UFO που έπεσε ανοιχτά των ακτών της Οκινάουα
Okinawa, Ιαπωνία; Ιάπωνες αξιωματούχοι του Ναυτικού έχουν κυκλοφορήσει την πρώτη φορά φωτογραφία του UFO που συνετρίβη στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα χθες Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη φωτογραφία στον κόσμο για να επιβεβαιώσει τις εκθέσεις που δώσαμε χθες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιαπωνικού ναυτικού Yoshido Hari. Αυτό δεν είναι ένα αστείο, είπε ο Χάρι, μιλώντας με ειλικρίνεια στους δημοσιογράφους. "Έχουμε σαφείς ενδείξεις ότι στο κάτω μέρος του ωκεανού, υπάρχει παρουσία UFO. Αυτό που ο κόσμος κάποτε θεωρούσε σχεδόν αδύνατο είναι πλέον πραγματικότητα. Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε αυτή την πραγματικότητα, προκειμένου να μελετήσουμε τη δομή του σκάφους και ίσως ακόμη και τις εξωγήινες μορφές ζωής που είναι σε αυτό."

Αρκετοί επιστήμονες από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη αποσταλεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και θα φτάσουν κάποια στιγμή στο Τόκιο σήμερα. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, εάν το σκάφος θα μετακινηθεί στην πρωτεύουσα για περαιτέρω μελέτη και έρευνα ή αν θα παραμείνει στην Οκινάουα.


«Ο κύριος στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι η διάσωση του γιγαντιαίου αντικειμένου. Πρέπει να βγεί από το νερό πριν από θαλασσινό νερό ώστε να μην κατατρώει κρίσιμα κομμάτια, διατηρώντας ανέπαφη τη δομή του."

Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με αυτή την είδηση

"Σημειώστε την ημερομηνία αυτή" Το πράγμα που θεωρούσαμε απίθανο ή αδύνατο πριν οι ​​περισσότεροι μόλις συνέβη. Συντριβή UFO στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα στην Ιαπωνία

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! 
aneksigita-fainomena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ