2012-12-03 20:43:30
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΑΝ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική κίνηση που έκανε ο σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά, μοιράζοντας μπάλες για τα άπορα παιδιά. Μία πρωτοβουλία που είχε πάρει ο πρόεδρος της Superleague και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης.

Η εκδήλωση έγινε στη θύρα 35 και εκεί βρέθηκαν οι Γιώργος Δαρίβας (πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων), Γιάννης Γκαϊτατζής (β’ αντιπρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων), Αντώνης Γλύκας (γενικός γραμματέας του συνδέσμου), Θανάσης Αγγελής (ταμίας).

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Στη συνέχεια, οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά για τη 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και κατά τη διάρκεια του ματς, όλοι τους μιλούσαν για τις φιλανθρωπικές κινήσεις, αλλά και ευχαριστούσαν τη διοίκηση του Θρύλου και τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη.


«Οι παλαίμαχοι εδώ και τόσα χρόνια εξακολουθούν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό και να αγωνίζονται γι’ αυτόν. Εχουμε έναν κοινό σκοπό και αυτός είναι συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε διάφορες φιλανθρωπικές κινήσεις. Για ακόμη μια φορά το αποδείξαμε», έλεγαν.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Επίσης, ευχαριστούσαν τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και γενικά τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον σύνδεσμο Βετεράνων: «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που βοηθούν τους παλαιμάχους. Και ειδικά τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο οποίος είναι… ομπρέλα για εμάς».

Από εκεί και πέρα, το Δ.Σ. του συνδέσμου Βετεράνων θα γίνει την Τετάρτη, μέχρι στιγμής δεν έχει ειδοποιηθεί κανείς, όπου θέμα συζήτησης θα είναι κυρίως τα φιλικά που θα δοθούν το επόμενο διάστημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
100αρης ο Ολυμπιακός
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
100αρης ο Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ