2012-12-03 20:43:42
Φωτογραφία για 100αρης ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός με τρομερό δεύτερο ημίχρονο και επιμέρους σκορ 54-25 κατάφερε να επιβληθεί του Άρη με 100-65. Κορυφαίος ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Οι Θεσσαλονικείς φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο πως θα πουλούσαν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Κάτι η κακή άμυνα του Ολυμπιακού, κάτι η εξαιρετική απόδοση στην επίθεση από τους παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου, έφεραν το 46-40 του ημιχρόνου. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος, όμως, με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μισό έφτασαν στην εύκολη νίκη.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έχει ένα γεμάτο ρόστερ και ήταν αναμενόμενο πως παρά το κακό του ξεκίνημα θα αντιδρούσε, την ίδια στιγμή που οι παίκτες του Άρη θα… έμεναν από ανάσες. Έτσι και έγινε. Ο Ολυμπιακός επέβαλε τους κανόνες του και κυρίως τον δικό του ρυθμό και έτσι οι «κίτρινοι» δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν και έτσι γνώρισαν την ήττα.

MVP: Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος έκανε εντυπωσιακό παιχνίδι και δείχνει πως σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Έτσι, μετά το Κάουνας, αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο καλό παιχνίδι του «Γκέτσε».


AΦΑΝΤΟΣ: Ο Χαντ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη δεν βοήθησε σε κανένα σημείο του αγώνα την παρέα του Σε 18:28’’ έβαλε μόλις έναν πόντο και έτσι ο Βαγγέλης Αγγέλου τον κράτησε για ώρα στον πάγκο.

ΚΕΥ POINT: Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή του ματς. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτεί 40 πόντους. Αν σκεφτεί κανείς πως στο Κάουνας στο 30’ είχε δεχτεί 50, μπορεί να καταλάβει τις διαφορές. Στο δεύτερο μισό, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσεξαν τα… μετόπισθεν. Και έχοντας δεχτεί 18 πόντους σε 15 λεπτά, ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη καθώς το 46-40 του ημιχρόνου έγινε 85-58 στο 35’ με επιμέρους 39-18

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Περίπου 2.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ το απόγευμα της Δευτέρας και είδαν τον Ολυμπιακό να παίρνει μια εύκολη νίκη απέναντι στον Άρη, να κάνει το «οκτώ στα οκτώ» στην Α1 και να συνεχίζει μόνος πρώτος και αήττητος. Οι φίλοι των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος είδαν επίσης πριν το ματς τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός να βραβεύει τον προπονητή του Άρη, Βαγγέλη Αγγέλου, για την προσφορά του στην ομάδα ενώ ανθοδέσμη παρέλαβε και ο Μιχάλης Πελεκάνος από τον διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο. 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ