2012-12-03 20:21:59
Φωτογραφία για ΑΓΑΝΙΑΝ : ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
Ο Γρηγόρης Αγανιάν μίλησε στον «Γαύρο» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά :

Εγώ από τον Ολυμπιακό φέτος δεν είμαι ευχαριστημένος. Ηθελα να δω διαφορετικά πράγματα από την ομάδα, τα οποία δεν τα έχω δει μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Σίγουρα όλοι έχουν ευθύνη… Τι να πω; Φταίει η γκίνια, δεν ξέρω.

Εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα να σκοράρει πολλά γκολ. Οπως μας είχε συνηθίσει. Τέτοια ματς, με Πλατανιά και Παναχαϊκή, πρέπει να τα παίρνεις με άνεση. Δεν γίνεται να βάζεις δύο γκολ. Αντικειμενικά, υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας, και αυτό ο Ολυμπιακός δεν το δείχνει στον… πίνακα των γκολ. Αν κοιτάξει απλώς κανείς το σκορ, θα νομίζει ότι η ομάδα νίκησε δύσκολα. Αλλά δεν είναι έτσι. Το ότι δεν βάζει ο Ολυμπιακός γκολ εμένα δεν μου αρέσει Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Μπορεί, βέβαια, αυτό να αλλάξει στο μέλλον. Να γίνει ο σύλλογος πιο αποτελεσματικός. Πάντως, μέχρι πέρσι με τον Βαλβέρδε η ομάδα τα «καθάριζε» αυτά τα παιχνίδια άνετα. Και αυτό πρέπει να κάνει και τώρα. Να τελειώνει τα παιχνίδια για να μην αγχώνεται. Γιατί το πλήρωσε με τον ΠΑΟΚ και το είδαμε όλοι.


Επίσης, θέλω να σταθώ στον Ιμπαγάσα. Με τον Πλατανιά ο Αργεντινός απέδειξε για ποιο λόγο είναι μεγάλο κεφάλαιο στην ομάδα. Ολες οι ευκαιρίες ξεκινούσαν απ’ αυτόν…

Αλλά εγώ αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου είναι να βλέπω το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε. Τι να το κάνω λοιπόν ότι έχασε ευκαιρίες; Γι’ αυτό επιμένω και τονίζω: Από τον Ολυμπιακό φέτος δεν μου αρέσει το ότι δεν σκοράρει. Πρέπει να «καθαρίζει» όλα τα ματς όταν μπορεί, για να παίζει και πιο ελεύθερος στη συνέχεια του αγώνα… Ετσι θα προσφέρει και περισσότερο θέαμα.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Μακάρι με Αρσεναλ και ΠΑΟ να το πράξει. Να πάρει τη νίκη και να δείξει την ανωτερότητά του. Γιατί με τον ΠΑΟ δεν μπορεί να συγκριθεί και πρέπει να πάρει το «διπλό» στο ΟΑΚΑ. Με την Αρσεναλ, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ