2012-12-03 10:05:03
Φωτογραφία για Βάρδα: Ληστεία με καλάσνικοφ στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ - Πάνω από 150.000 ευρώ η λεία - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα
Ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 8,30 το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Βάρδα. Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν τρεις, φορούσαν κουκούλες και

απείλησαν το προσωπικό με όπλα τύπου καλάσνικοφ. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο - πιθανότατα μάρκας BMW ασημί με ξένες πινακίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα διαφυγής στην περιοχή της παλιάς Mανoλαδας, επί της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, του έβαλαν φωτιά και το έκαψαν και διέφυγαν με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχε και τέταρτος δράστης ο οποίος πυροβολούσε με καλάσνικοφ περιπολικό και το αστυνομικό τμήμα ώστε να μην μπορέσουν να βγουν οι αστυνομικοί.

Πάνω από 150.000 ευρώ η λεία των ληστών. Πεδίο μάχης το κέντρο της Βάρδας. Οι αστυνομικοί από το Α.Τ. που βρίσκεται σε απόσταση 30 μέτρων απο το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ απάντησαν με πυροβολισμούς στους ληστές από το μπαλκόνι.

Τουλάχιστον 22 κάλυκες από όπλα βρέθηκαν αμέσως μετά στο δρόμο και στο μπαλκόνι του Α.Τ.. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ