2012-11-29 16:25:12
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Του έκοψαν το ρεύμα, αν και είχε πληρώσει!
Σε δύσκολη θέση έχουν περιέλθει εκατοντάδες ιδιοκτήτες και ενοικιαστές ακόμη και καταστημάτων που είδαν τα συνεργεία της ΔΕΗ να τους κόβουν το ρεύμα, ενώ το είχαν πληρώσει, αλλά στις ιδιωτικές εταιρίες που έριξαν «κανόνι»!

Η περίπτωση ιδιοκτήτη κεντρικού καφέ στο Αγρίνιο, σε έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της πόλης είναι η πιο εξόφθαλμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο συγκεκριμένος επαγγελματίας είδε πρόσφατα συνεργείο της ΔΕΗ να του απομονώνει το μετρητή και να κόβει το ρεύμα με αποτέλεσμα το μαγαζί του να είναι μέσα στο σκοτάδια.

Προσπάθησε να εξηγήσει ότι έχει πληρώσει τη υποχρέωσή του σε μια από τις δύο εταιρίες ενέργειας που οι υπεύθυνοί τους πρόσφατα συνελήφθησαν. Όμως είναι γνωστό ότι αυτές οι οφειλές για τη ΔΕΗ παρέμειναν, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να πληρώσει τον επόμενο λογαριασμό που ήρθε αλλά να χρωστά προσθετικά τους προηγούμενους! Και φυσικά ακολούθησε η διακοπή του ρεύματος και η προσπάθειά του να κάνει κάποιον διακανονισμό ή να δανειστεί τα χρήματα για ένα ποσό που αντιστοιχούσε σε πολλούς μήνες.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες αυτές οι περιπτώσεις έπρεπε να τυγχάνουν καλύτερης αντιμετώπισης καθώς πρόκειται για επιχείρηση από την οποία ζουν άνθρωποι. Σύμφωνα με τη ΔΕΗ η διακοπή γίνεται μετά από σειρά ειδοποιήσεων και δεν μπορεί να γίνει διάκριση ανάμεσα στη σοβαρότητα της διακοπής μιας επιχείρησης, τη στιγμή που κόβεται το ρεύμα σε νοικοκυριά.

Πηγή: agriniopress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ