2012-11-29 16:19:56
Φωτογραφία για ΣΤΟ 28ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Η ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Η χειρουργός Νατάσα Παζαίτη - Καραμανλή μέλος πλέον της… ελληνικής επιστημονικής κοινότητας δε διστάζει να εμφανίζεται σε επιστημονικά συνέδρια προκειμένου να παρουσιάζει μελέτες ή και τις απόψεις της για ιατρικά ζητήματα.

 Την περασμένη εβδομάδα οι παραβρισκόμενοι στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής και Διεθνούς Χειρουργικού Φόρουμ 2012, κυρίως καθηγητές πανεπιστημίου από Ελλάδα και εξωτερικό, εξεπλάγησαν όταν είδαν στο βήμα την πρώην πρώτη κυρία της χώρας Νατάσα Παζαίτη.

Η κ.Παζαίτη στην ομιλία της αναφέρθηκε εκτενώς σε θέματα χειρουργικής μαστού εκφράζοντας τη δική της εμπειρία.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 1500 σύνεδροι, ιατροί χειρουργοί και ιατροί άλλων ειδικοτήτων, καθώς και περισσότεροι από 150 φοιτητές ιατρικής, ενώ διακεκριμένοι επιστήμονες από το εξωτερικό ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρόσκληση , συμμετείχαν ως ομιλητές στο κεντρικό πάνελ του συνεδρίου, αλλά και στα επιμέρους «τραπέζια» συζήτησης.

Σ.Σ.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η κ. Παζαίτη, ως γιατρός και σύζυγος Πρωθυπουργού, περιέθαλψε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, συγγενικό πρόσωπο του γράφοντος και άφησε άριστες εντυπώσεις, τόσο σαν επιστήμων, όσο και σαν απλός άνθρωπος. Κατά την περίοδο δε της περίθαλψης, ποτέ δεν επικαλέστηκε την ιδιότητα της, της συζύγου Πρωθυπουργού, κατά τα την άσκηση του ιατρικού της καθήκοντος. Και αυτό οφείλουμε να το ομολογήσουμε 

 

με πληροφορίες από το iatropedia
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ