2012-11-28 23:56:18
Φωτογραφία για ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Ο Βλάντιμιρ Ρομάνοφ έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη Ζαλγκίρις Κάουνας του 2012-13, αλλά η αθέτηση υποσχέσεων τρίτων τον εξέθεσε στα μάτια των παικτών του, καθυστερώντας έστω κατά δύο εβδομάδες τη δική του.

Μπορεί στην Ελλάδα οι καθυστερήσεις στις πληρωμές να αποτελούν... παράδοση, στη Λιθουανία όμως ο ισχυρός άνδρας της Ζαλγκίρις Κάουνας αισθάνεται τόσο άβολα ακόμη κι έπειτα ολιγοήμερη αθέτηση της υποσχέσεώς του για την καταβολή των δεδουλευμένων σε βαθμό να ευχαριστεί τους παίκτες, που δεν έχουν προχωρήσει σε απεργία.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Κανείς τους δεν έχει απεργήσει. Θα δούμε πώς θα αγωνιστούν απλήρωτοι, μακάρι με όλες τις δυνάμεις τους. Ελπίζω να τα καταφέρουμε» είπε λίγα 24ωρα πριν απ' την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό (30/11, 20:00).

Ο ιδιοκτήτης της Ζαλγκίρις κατηγορεί το Δήμο, ισχυριζόμενος πως υποσχέθηκε και εν συνεχεία... ξέχασε να βάλει στα ταμεία της ποσό ύψους περίπου €1.500.000 (στο παρελθόν το ποσό φερόταν να είναι μικρότερο κατά 50%). Έτσι η ομάδα, πέραν προς τους παίκτες, έχει οφειλές προς το Δημόσιο ύψους €220.000.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Παρόλο που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας (6-1), η Ζαλγκίρις Κάουνας αδυνατεί να προσελκύσει χορηγούς, που θα τη βγάλουν απ' το αδιέξοδο.

«Δεν υπάρχουν» κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ