2012-11-27 07:39:59
Φωτογραφία για «Πόλεμος μέχρι τελικής πτώσης»
Έτοιμος να δώσει μάχη για να προφυλάξει τον Παναθηναϊκό δηλώνει στη SportDay ο Γιάννης Αλαφούζος. «Θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης την παράγκα. Αρχίσαμε κάτι και στόχος είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι θέσεις μας θα γίνουν γνωστές», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Χθες είχε πολύωρη συνεργασία με τους συνεργάτες του για τον τρόπο αντίδρασης της ΠΑΕ στη διαιτησία Αρετόπουλου. Συνομίλησε με τους Χρήστο Παναγόπουλο, Λεωνίδα Πολέμη, Δημήτρη Γόντικα, Γιάννη Παναγιωτίδη, Γιάννη Ηρειώτη και τους νομικούς συμβούλους. Ο κ. Αλαφούζος ενημέρωσε ότι πολλοί οπαδοί τού ζήτησαν να πάρει την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα, αλλά όλοι συμφώνησαν πως πρόκειται για ακραία αντίδραση με ανυπολόγιστες συνέπειες. Συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες ΠΑΕ που έχουν παράπονα από τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος, μέχρι και το σενάριο δημιουργίας νέας λίγκας (!) με αυτές. Προτάθηκε ακόμη και να πάψει να στέλνει ο Παναθηναϊκός τους παίκτες του στην Εθνική, ωστόσο-όπως και τα παραπάνω ακραία μέτρα-μοιάζει δύσκολο να εφαρμοστούν.


Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε πως «δεν πρόκειται να περάσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος» γιατί δεν είναι σύννομη. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου κι εφόσον δεν είναι αυτή που περιμένουν, θα προσβάλλουν την απόφαση για αναδιάρθρωση στα πολιτικά δικαστήρια. «Κι αν τολμούν, ας έρθουν να μας ρίξουν…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μέσα Σο και Πίντο

Διαθέσιμοι για το πρώτο ματς των «32» του Κυπέλλου με την Προοδευτική την Πέμπτη θα είναι οι Σο και Πίντο. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Μπουμσόνγκ, αλλά το μέλλον του στην ομάδα είναι δυσοίωνο και δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί. Ίσως, δε, να μην αγωνιστεί ξανά με το «τριφύλλι» στο στήθος, ενώ σύντομα αναμένεται να κληθεί για συζητήσεις, πιθανότατα για τη λύση του συμβολαίου του. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο τραυματίας Κουίνσι και ο Ζέκα, που αποβλήθηκε. Οι «πράσινοι» μετά από απόφαση του Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο μετά την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

* Με πρόστιμο 60.000 ευρώ γλιτώνει ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο ματς με τη Λάτσιο. Το ποσό μπορεί να είναι μεγάλο για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, αλλά υπάρχει ικανοποίηση για την απόφαση της UEFA, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της έδρας και ακόμη μεγαλύτερου προστίμου.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΗΠΑ καλούν «Κατσούρ»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΗΠΑ καλούν «Κατσούρ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ