2012-11-27 07:39:18
Φωτογραφία για Δεν αποσύρονται, αλλά… αργούν
Η πλευρά Βιντιάδη διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί απόσυρσης ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ ΑΕΚ και μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό αποτελούν οι πολύωρες επαφές που είχαν χθες στενοί του συνεργάτες με πιστωτές της ΠΑΕ. Ωστόσο ενώ η ανησυχία ότι θα κάνουν πίσω οι υποψήφιοι επενδυτές δεν έχει λόγο ύπαρξης, οι καθυστερήσεις προβληματίζουν τη διοίκηση της ομάδας που βλέπει τα χρέη να συσσωρεύονται, τη θηλιά να σφίγγει και την υπομονή να εξαντλείται.

Πάνε, πλέον, περίπου τρεισήμισι μήνες από τη μέρα που άρχισαν οι επαφές με τον Δημήτρη Βιντιάδη και παρά τη δεδομένη πρόοδο που υπάρχει, η… κατάληξη στο σίριαλ ακόμη δεν έχει έρθει και τα ταμεία παραμένουν άδεια. Ασφαλώς άλλη λύση από την αναμονή και την υπομονή δεν υπάρχει για την ΑΕΚ, καθώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και ενδεχόμενο «ναυάγιο» στις συζητήσεις θα μεταφραζόταν σε σενάριο καταστροφής.

Τα έχουν βάλει σε σειρά


Χθες οι Ανδρέας Δημητρέλος, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς ολοκλήρωσαν τις επαφές με τους προμηθευτές και καθόρισαν τη στρατηγική στις επαφές που θα κάνουν τις επόμενες μέρες με τους μάνατζερ, ένα κεφάλαιο που θέλουν να έχουν κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Από την επόμενη θα περάσουν στα δύσκολα, ήτοι τις συζητήσεις με τους παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν μεγάλα συμβόλαια όπως οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Καφές, αλλά και παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Προτεραιότητα είναι η διευθέτηση της υπόθεσης του Σεμπάστιαν Σάχα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών αν η υπόθεση τελεσιδικήσει στις 4 Δεκεμβρίου και δεν υπάρξει άλλος συμβιβασμός με την πλευρά του Αργεντινού γκολκίπερ. Αντίστοιχος κίνδυνος υπάρχει και με τον Κριστιάν Νασούτι, ενώ προσφυγή έχουν επίσης καταθέσει Αργυρίου, Βάργκας και Γκέντσογλου.

ΠΑΣ… με προβλήματα

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις αρχίζοντας προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, ένα παιχνίδι όπου οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι μετά την ήττα-σοκ από τον Λεβαδειακό. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Κορδέρο (Ρίκκα και Κοτσαρίδης υποψήφιοι να τον αντικαταστήσουν), μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει του Φουρτάδο, ενώ σήμερα αναμένεται τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Λαγού, Φούντα και Τσίτα που αποχώρησαν με θλάσεις από το ματς του Σαββάτου.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ