2012-11-25 18:06:05
Φωτογραφία για Λύτρωση στο τέλος για την Παναχαϊκή! - Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τα Γιαννιτσά
Tο αήττητο σερί των ισοπαλιών συνεχίστηκε και σήμερα στην Αγυιά κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για την πατρινή ομάδα, η οποία ισοφάρισε στη λήξη του αγώνα σε 1-1 για την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Στον αγωνιστικό τομέα τα Γιαννιτσά άνοιξαν το σκορ στο 19' με σέντρα του Στεργίδη, γύρισμα του Καρακάσογλου ο Φάμπιο έκανε την κεφαλιά η μπάλα έσκασε στην γραμμή και μετά πέρασε στα δίχτια κάνοντας το 0-1.

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή έκανε ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Πιο συγκεκριμένα στο 46' μπαλιά του Ουρτάδο στον Μαπούκου εκείνος εξ επαφής έκανε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στα πόδια του αντίπαλου γκολκίπερ.

Επίσης στο 69' ο Γκούτσας έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση η μπάλα σταμάτησε στα σώματα και στη συνέχεια έγινε αποδέκτης ο Μαπούκου, οποίος σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα καθυστέρησε περιμένοντας την υπόδειξη του επόπτη και στο σουτ που έκανε έπειτα ο Λαμπάκης το έδιωξε εύκολα.


Ωστόσο η λύτρωση ήρθε στο 94’ από τον Σαλαμαστράκη ο οποίος έκανε το 1-1.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Σαλαμαστράκης, Κοιλιάρας, Ντίνας, Φατιόν (61' Γκούρτσας), Ολισέ (80' Βουνκ), Μαπούκου. Ουρτάδο, Βασιλαντωνόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σερέτης, Τσιάμης (46' Μπουτζίκος), Χατζόγλου, Στεργίδης, Φαμπιο, Καρακασόγλου (67' Μπαξεβάνος), Νταντίρης, Φελίπε, Σκεμπής, Καρπαθάκης (79' Κυριακίδης).

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έδωσε τα θερμά συλλυπητήρια της στην μπασκετική οικογένεια του Απόλλωνα για τον χαμό του παλαίμαχου αθλητή των "μελανολεύκων" Γιώργου Παυλάκη.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ