2012-11-25 18:04:04
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Τρεις μεγάλες «μορφές» που έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα μιλούν στο "woop.gr" για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά :

Ντέρμπι κορυφής είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" ανεβαίνουν στην Τούμπα ως το φαβορί.

Η ποιότητα που έχει ως ομάδα τον κάνει αυτόματα τον καλύτερο σύλλογο στο ελληνικό πρωτάθλημα και γι΄ αυτό το λόγο υπάρχει απόλυτη αισιοδοξία στις τάξεις των ερυθρόλευκων, πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Την ίδια αισιοδοξία βγάζουν και οι τρεις παλαίμαχοι άσοι που φόρεσαν την φανέλα του Ολυμπιακού.

Νίκος Βαμβακούλας, Νίκος Τσιαντάκης και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα τονίζουν πως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Ολυμπιακός.

Οι τρεις "ερυθρόλευκοι" αστέρες του παρελθόντος τόνισαν πως ο Ολυμπιακός το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι η διαχείριση των δυνάμεών του, καθώς υπάρχει πιθανότητα η ομάδα να παρουσιαστεί λίγο κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια, ενώ μόνο ο Λουτσιάνο έδειξε να μην υποτιμά καθόλου τον παράγοντα έδρα.


«Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Ναι, πάντα θα υπάρχει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αλλά φέτος οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτερη ομάδα.

Βρίσκονται 8 πόντους μπροστά οπότε δεν έχουν κανένα άγχος. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα είναι πιο αγχωμένος. Το μόνο που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός είναι η διαχείριση των δυνάμεων του, καθώς παίζει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι σε διάστημα λίγων ημερών.

Δεν υπάρχει περίπτωση να επηρεαστούν οι παίκτες από την ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχουν αυτά. Εϊναι τόσο έμπειροι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έχουν παίξει σε τόσες έδρες.

Ο μόνος τρόπος να χάσει το ματς ο Ολυμπιακός είναι να βρεθούν σε άσχημη μέρα όλοι οι παίκτες. Το χειρότερο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό είναι το “X”», είπε ο Νίκος Βαμβακούλας δείχνοντας ιδιαίτερα αισιοδοξία του για τον επικείμενο αγώνα.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Νίκος Τσιαντάκης, ο οποίος και αυτός τόνισε πως ανέκαθεν ήταν δύσκολη έδρα η Τούμπα αλλά φέτος ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός έχει διαφορά από όλες τις ομάδες φέτος. Είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ και φαίνεται και από τη διαφορά στη βαθμολογία. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι αρκεί να μην επαναπαυτεί στη βαθμολογική διαφορά. Πρέπει να έχει θέληση να είναι σοβαρός και αποφασιστικός αν θέλει να κερδίσει.

Αν δεν είναι κουρασμένη η ομάδα από τα συνεχή παιχνίδι έχει τον πρώτο λόγο ακόμα και μέσα στην Τούμπα όπου ξέρουμε πως αντιμετωπίζονται οι ομάδες και ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός», ήταν τα λόγια του Νίκου Τσιαντάκη.

Μόνο ο Λουτσιάνο «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» τονίζοντας πως σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι ο ίδιος όπως με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα είναι καυτή.

«Άλλο είναι ο ΠΑΟΚ εκτός Τούμπας και άλλο ο ΠΑΟΚ μπροστά στον κόσμο του. Η Τούμπα είναι μία “καυτή” έδρα και οι Θεσσαλονικείς έχουν καλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Δώνης είδε τις αδυναμίες της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό και πρέπει να τις βελτιώσει. Αν παίξει όπως στο ματς στο ΟΑΚΑ δεν θα έχει καμία τύχη.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία επικίνδυνη ομάδα, με έφεση στο σκοράρισμα και πρέπει ο Ολυμπιακός να προσέξει πολύ».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ