2012-11-25 17:43:48
Φωτογραφία για Βάναυση σεξουαλική επίθεση σε 11χρονη μαθήτρια
Σοκ προκαλεί η είδηση της κακοποίησης της 11χρονης μαθήτριας σε πάρκο του Βόρειου Λονδίνου, καθώς επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο.

Αποβιβάστηκε από το σχολικό λεωφορείο και διέσχισε το Galliards Road που οδηγεί στο σπίτι της, όταν ο άγνωστος δράστης την έσυρε στο Jubilee Park και την κακοποίησε.

Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης, όμως η αστυνομία κάνει λόγο για έναν ύποπτο μαύρο άνδρα με φουντωτά μαλλιά, ο οποίος φορούσε σκούρο γκρι μπουφάν και φαρδύ τζιν παντελόνι. Οι πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα για να μπορέσουν να βρεθούν μάρτυρες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Το θύμα επέστρεψε μόνο του στο σπίτι μετά από περίπου 3 ώρες και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

''Αυτή ήταν μια βάναυση επίθεση σε ένα ανυπεράσπιστο 11χρονο κορίτσι και απευθύνω έκκληση για τη βοήθεια των πολιτών στη σύλληψη του υπευθύνου'' δηλώνει εκπρόσωπος της αστυνομίας Simon Ellershaw.

''Μιλήσαμε με όσους βρίσκονταν στο συγκεκριμένο πάρκο, την ώρα που συνέβη το περιστατικό και ρωτήσαμε όσους ήταν εκεί αν είδαν κάποιον να κινείται ύποπτα ή κάποιο κοριτσάκι να φορά τη στολή του σχολείου, προκειμένου να εντοπίσουμε τα ίχνη του'' συμπληρώνει ο ίδιος.
news247.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ