2012-11-25 17:38:14
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: Πέθανε η γυναίκα που βρισκόταν...42 χρόνια σε κώμα!
Η Εντουάρντα ο Μπάρα (Edwarda O’Bara) πέθανε σε ηλικία 59 ετών μετά από 42 ολόκληρα χρόνια που βρισκόταν σε κώμα. Η γυναίκα από το Μαϊάμι της Φλόριντα, είχε πέσει σε διαβητικό κώμα το 1972, όταν ακόμα είχε το εφηβικό όνειρο να γίνει παιδίατρος και ενώ ήταν μαθήτρια Λυκείου.

Η κοπέλα που έπασχε από διαβήτη, σε ηλικία 17 ετών αμέσως μετά την λήψη των φαρμάκων για την ασθένειά της, είχε νοιώσει αδιαθεσία.

Όπως αποδείχθηκε η κούρσα για την διαδρομή στο νοσοκομείο ήταν ανώφελη. Από την στιγμή που έχασε τις αισθήσεις της δεν ξύπνησε ποτέ πια...

Λίγο πριν είχε προλάβει να ψιθυρίσει στην μητέρα της, να μην την εγκαταλείψει ποτέ!

Έτσι και έγινε, αφού η αφοσιωμένη μητέρα δεν έφυγε από το προσκεφάλι του κρεβατιού της κόρης της ποτέ, μέχρι και πριν από πέντε χρόνια που έφυγε από τη ζωή.

Η Εντουάρντα πέρασε όλα τα χρόνια της ζωής της που βρισκόταν σε κώμα, στο παιδικό της δωμάτιο στο σπίτι της οικογένειάς της.

Για περισσότερα από 40 χρόνια της χορηγούσαν την δόση ινσουλίνης που είχαν συστήσει οι γιατροί. Ενώ κάθε δυο ώρες την γύριζαν μπρούμυτα για να μην πάθει αναρρόφηση από την τροφή που της χορηγούσαν. Η συγκλονιστική ιστορία,έχει γίνει και βιβλίο, από την συγγραφέα Γουέιν Ντάιερ (Wayne Dyer) που εξιστόρησε την απίστευτη ιστορία της χωρίς όρια αγάπης, μιας μητέρας για το παιδί της.

Πηγή: radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ