2012-11-25 17:34:15
Φωτογραφία για Ζητάνε τον κόσμο με το μέρος τους αλλά τα σκουπίδια...καλά κρατούν!
Ρε παλικάρια θα μας τρελάνετε τελείως; Καλά κάνετε και παλεύετε απέναντι στην εξαθλίωση που μας οδηγούν οι τρόικες, τα μνημόνια και οι π@π@ρες που μας κυβερνούν αλλά όχι εις βάρος του λαού.

Τι σας φταίει ο ανθρωπάκος ο οποίος έχει -κυριολεκτικά- βουνά από σκουπίδια και μπάζα έξω από την πόρτα του σπιτιού του; Και να λέμε πάλι καλά που δεν έχει ζέστη αλλιώς η κατάσταση δεν θα παλεύονταν. Όταν όλος ο κόσμος κατέβαινε στις πλατείες για να διαδηλώσει και να φωνάξει απέναντι στα μέτρα εσείς δεν νομίζω να σταματήσατε την δουλίτσα σας και να πάτε να φωνάξετε μαζί τους.

Μόνο όταν το αγγουράκι φτάνει και στον δικό μας τον ποπό, μόνο και μόνο τότε, μας λούζει κρύος ιδρώτας και αναγκαζόμαστε να βγούμε να διαμαρτυρηθούμε. Γι'αυτό λοιπόν μην ξανακούσω πως ζητάτε την συμπαράσταση του κόσμου και την κατανόηση του! Να είστε σωστοί σε αυτά που πρέπει και μετά να ζητάτε Αν θέλετε να το παίξετε τόσο σκληροί, γιατί δεν αφήνετε τα σκουπίδια μόνο έξω από τα σπίτια των υπουργών (που θυμίζω εσείς έχετε ψηφίσει) για να δώσετε το μήνυμα που θέλετε να περάσετε; Αλλά δεν νομίζω να περάσουμε έξω από το σπίτι του Αντωνάκη και να βρούμε σκουπίδια στους κάδους όπως συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές...
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ