2012-11-25 13:15:53
Φωτογραφία για Εν μέσω αντιδράσεων η επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο. Επί ποδός η αστυνομία [video]
Συνεχίζουν την επίσκεψή τους στη Κρήτη οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος και Χρήστος Παππάς, με δεύτερο σταθμό το Ηράκλειο, εν μέσω και αυτήν την φορά αντιδράσεων.

Λίγο πριν τις 12 το κλιμάκιο του συνδέσμου με τους τρεις βουλευτές έφτασε στο ξενοδοχείο Belvedere της Χερσονήσου, όπου περίπου στη 13:00 θα ξεκινήσουν τις ομιλίες τους παρουσία κόσμου ενώ στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται επι ποδός καθώς μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, φορείς και συλλογικότητες του νομού έχουν συγκεντρωθεί στο δρόμο που οδηγεί στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονται οι βουλευτές, φωνάζοντας συνθήματα.

Κλούβα των ΜΑΤ βρίσκεται σε σημείο κλειδί ώστε να εμποδίσει την προσέγγιση διαδηλωτών προς το χώρο όπου θα δώσουν τις ομιλίες τους οι βουλευτές.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν την μίνι - περιοδεία τους από τα Χανιά όπου πραγματοποίησαν ανοιχτή ομιλία (με τη συμμετοχή και του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση) έξω από τα γραφεία τους επί της οδού Τζανακάκη, παρουσία συγκεντρωμένου κόσμου, ενώ την ίδια ώρα βρίσκοταν σε εξέλιξη αντισυγκέντρωση σε απόσταση αναπνοής από φορείς και συλλογικότητες της πόλης.

Όλα όμως κύλησαν ομαλά, χάρης και στην παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, που ήταν ισχυρές προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Η. Κασιδιάρη από τα Χανιά
flashnews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ