2012-11-25 13:09:04
Φωτογραφία για Σε οικονομικό αδιέξοδο η Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ
Αυξάνεται συνεχώς το «φέσι» της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ που μέχρι στιγμής παραμένει το γραφείο της στην συμβολή των Οδών Ασκληπιού και Βύρωνος, παρά τα ...χρωστούμενα ενοίκια μηνών προς την ιδιοκτήτρια του χώρου Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Γιώργος Οικονόμου, προσφέρθηκε να δώσει χώρο για την δωρεάν στέγαση των γραφείων της Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος σε δικό του χώρο ώστε να μειωθούν με τον τρόπο αυτό τα λειτουργικά έξοδα, αλλά αυτή η πρότασή του, δεν «περπάτησε» από την Ν.Ε. Τρικάλων.

«Δεν τίθεται θέμα μετεγκατάστασης των γραφείων», δηλώνει στο trikalanews.gr ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ Αχιλλέας Μανούρας, ο οποίος παραδέχεται ότι υπάρχει χρέος της Ν.Ε. Τρικάλων.

Αυτό το χρέος σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr φτάνει τις 9.500 ευρώ και προέρχεται πέρα από ενοίκια περίπου 6 μηνών και από απλήρωτα άλλα λειτουργικά έξοδα όπως απλήρωτους λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις για την λειτουργία της Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος…


«Δεν έχω εικόνα για το ακριβές χρέος αλλά είναι λιγότερο νομίζω από τα 9.500 ευρώ», δηλώνει ο κ. Μανούρας, ενώ … άγνοια για το ύψος του χρέους δηλώνεται και από άλλες …πλευρές της Ν.Ε. Τρικάλων που προφανώς δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν μια οικονομική κατάσταση για την οποία ευελπιστούν ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα μέσω …υποσχέσεων της «Ιπποκράτους» για επιχορήγηση ή μέσω οικονομικής εξόρμησης που θα αποφασιστεί κεντρικά.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ