2012-11-25 11:00:08
Φωτογραφία για Τοτσέ προς... «κούρεμα»
Κλήση για μείωση των αποδοχών του αναμένεται να δεχτεί ο Χοσέ Τοτσέ από τον Παναθηναϊκό, ενώ το θα συμβεί και με άλλους παίκτες που συγκαταλέγονται στους «υψηλόμισθους».

Ο Ισπανός στράικερ έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στους «πράσινους», το οποίο και του αποφέρει περί τις 550.000 ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο θεωρείται... απαγορευτικό για την περίοδο «ισχνών αγελάδων» που διανύει ο σύλλογος.

Μάλιστα μαζί με τον Λουκά Βύντρα και τον Βίκτορ Βιτόλο είναι ο μοναδικός από εκείνους με τους πιο «παχυλούς» μισθούς που δεν του έχει γίνει «ψαλίδι» στις αποδοχές. Αυτό ωστόσο είναι πολύ πιθανό να συμβεί το προσεχές διάστημα σύμφωνα με την «Live Sport», ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπουμσόνγκ.

Με τον Γάλλο στόπερ μάλιστα θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα με τους συνεχείς τραυματισμούς του, τη στιγμή που δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα και νέου «κουρέματος» στο συμβόλαιό του. Μάλιστα και ο Βύντρα πιθανολογείται ότι μπορεί να μη γλιτώσει το... νυστέρι στα χρήματα που λαμβάνει, αφού ως γνωστόν το ταμείον είναι... μείον στην «πράσινη» ΠΑΕ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τάνγκο που κόβει την ανάσα,
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τάνγκο που κόβει την ανάσα,
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ